Наш навчальний заклад


Переможці міського конкурсу
 
 
 

      Педагогічний колектив КЗ «ДНЗ № 73 ВМР»  Гуменчук Валентина Василівна - завідувач,  Маричева  Олена Борисівна  – вихователь-методист, вихователь Вечірко Вікторія Павлівна, вихователь Кагальняк Ірина Петрівна автори навчально-методичного посібника  «Природа очима маленьких інженерів»  - переможці міського конкурсу  «Кращий навчально-методичний посібник 2019» в номінації  «Навчально-методичний посібник» ( І місце), володарі Подільської вікторії. ВІТАЄМО!!!!

  Навчально-методичний посібник  «Природа очима маленьких інженерів» висвітлює авторську систему роботи  щодо розвитку інженерного мислення з дошкільниками, педагогами та батьками. В ньому представлені   рекомендації щодо  осучаснення освітнього процесу в ЗДО, методичні розробки, використання яких  дасть змогу педагогам суттєво підвищити якість і результативність роботи з дошкільниками, зорієнтують на конструювання живого, дієвого освітнього процесу.

        Родзинкою посібника є авторська дидактична гра у вигляді колового квесту «Подорож Біона та Ніки», метою якої є розвиток у дітей старшого дошкільного віку пізнавального інтересу до оточуючого світу шляхом включення елементів біоніки в ігрову діяльність, вміння спостерігати та  розуміти як рослинний та тваринний світ дає невичерпний матеріал для розв’язання різноманітних інженерних завдань.

  
   
   
   

Дата: 27.05.2019


Новини

Сонечко

Архів новин