Наш навчальний заклад


Я і Ти UNICEF Ukraine

 
Я і Ти UNICEF Ukraine
Наші вітання педагогу Ірині Кагальняк та малюкам старшої групи # 4., учасникам конкурсу. Так тримати, вперед до нових звершень!
 
 /uploads/23_24r/19_03/11.jpg
 
/uploads/23_24r/19_03/1.jpg
 
05.03.2024 старт нового - доброго, щирого, практичного проєкту UNICEF Ukraine в підтримку дітей, батьків та всіх, хто займається дошкіллям. Він на складні теми, але дуже простий за формою. Подивіться, наскільки він багатовимірно вибудований і універсальний: Він складається з 10 коротких відео (5 присвячено розвитку дитини в будь-які часи - Solja Boikovych разом зі TARABAROVA (official) та дітьми розповідають та показують ігри та практики)
5 відео з темами, присвяченими емоціям, заспокоєнню дітей, концентрації уваги, роботи зі стресом - його ведемо ми зі Світланою і в одному з відео ми показуємо навіть, як робити і використовувати прості саморобки :-))
В кожному відео - трохи теорії і ігри.
ми так формували матеріали, щоб (втомлені) дорослі могли одразу використовувати.
В матеріалах є розроблені методичні рекомендації - на цілий тиждень блоки з іграми та практиками, присвяченими розвитку емоційного інтелекту - їх можна використовувати всім - батькам, психологам, вихователям, ведучим гуртків та свят
Є наша зі Світланою Тарабаровою пісня "Я і Ти"
Є плакати - наочні ілюстровані практикуми по різних темах, які важливі для дошкільнят - вони всі вільному для завантаження доступі.
Я дуже люблю цей проєкт. Дякую за довіру - бути до нього долученою. Він плекався силою та турботою Anastasia Zolotukhina та Yuliia Shlyian . І ми всі - Світлана Тарабарова, Соломія, Анастасія, Юлія щиро хочемо, щоб був корисним. І він доповнює матеріали для розвитку дошкільнят платформи НУМО.
Проєкт створено Юнісеф в рамках програми Ти як? .
Всі відео, матеріали, плакати тут: https://numo.mon.gov.ua/gratisya-i-ne-boyatisya...
Обіймаю, Родино ❤ як хочу безпеки та радості маленьким та дорослим. І як хочу Перемоги!

Дата: 06.03.24


Новини

Сонечко

Архів новин